Arabian Nights Slot

Arabian Nights är ett av de mer populära slotmaskinerna hos Sverigeautomaten och ett spel som du finner genom att klicka på video slots.

Arabian Nights Online

Spela Arabian Nights nu

Arabian Nights är en spelautomat bestående av 5 hjul och 10 raders och innehåller Wild-symboler, Scattersymboler och fria bonus spins. Den lägst tillåtna insatsen är 1 mynt på 1 insatsrad och den hösgra insatser är 1 mynt på 10 insatsrader, dvs. 10 mynt totalt. För att vinna när du spelar Arabian Nights video slot ska du få en kombination från vänster till höger (Observera att detta INTE gäller Scatter-symbolen) och endast den högsta vinsten på insatslinjen kommer att betalas ut. För att lyckas kamma hem den stora jackpotten iArabian Nights ska hjulen stanna på 5 stycken arabsymboler på någon av linjerna. Man måste dessutom spela för Max insats. Jackpotten i Arbaian Night slot machine är progressiv, vilket innebär att en del av insatsen läggs till varje gång en spelare spelar.  Chanserna att få jackpot kan låts som omöjlig, men när det väl händer så finns en stor vinst att hämta! Den teoretiska återbetalningen – inte bara jackpottar – är på 95.6%.

Arabian Nights Slotmaskin – symboler och vinster

Arabian NightsArabsymbolen är otroligt viktig eftersom det är den som förhoppningsvis kommer att ge dig en jackpott, men denna symbol har även en annan viktig funktion, nämligen att den fungerar som en WILD-symbol. En symbol med en WILD funktion innebär att den ersätter alla andra symboler – förutom scattersymbolen. På insattslinjer med wild-symboler (arabsymbolen) dubblas även vinsterna. Det finns en scatter-symbol på Arabian Nights slotmaskiner och detta är oljelampan. Om tre scatter-symboler skulle dyka upp någonstans på hjulen aktiveras 15 free spins. Ett free spin i Arabian Nights spelas med samma insatslinje, samma insatsnivå och samma myntvärde som den omgång som aktiverade free spins. Om du skulle ha turen att gå ytterliga tre (eller fler) Scatter-symboler under dina free spins, kommer free spins att aktiveras ännu en gång. Om detta låter som något intressant kan du gå in och testa att spela på Arabian Nights slotmaskin.   Arabian Nights Slot är en av de många slotmaskiner som går att spela gratis hos SverigeAutomaten, vilket innebär att du INTE behöver satsa några riktiga pengar. Detta är ett perfekt tillfälle att lära sig speler samt för att förstå vad de olika symbolerna innebär samt hur ett free spin går till. När du vet hur Arabian Nights slot går till kan det vara dags att bestämma om man vill börja spela för riktiga pengar och kanske ta hem den stora jackpotten. Läs mer om slotmaskiner på SvenskaCasino.org.

Få 5000 kr i bonus + 100 gratisspinn här

18+ | Spela ansvarsfullt | Omsättningskrav, regler & villkor gäller | Kommersiellt innehåll
Spelpaus
Sjalvtest