KOMMERSIELLT INNEHÅLL – REGLER & VILLKOR GÄLLER
Hämta en 100% välkomstbonus Få upp till 5000 kr och 100 freespins på din första insättning Hämta din bonus på 5000 kr här

Sverige automaten bonus

Missa inte de bästa bonusarna hos Sverige automaten. Information om de olika attraktiva bonusar, som man hittar på Sverigeautomaten.

SverigeautomatenNya spelare, som upprättar ett konto hos Sverige automaten erbjuds 100 % up till 5000 kr i välkomstbonus.

Men det roliga tar inte slut där. Vid andra och tredje insättning krediterar Sverigeautomaten spelare ytterligare bonusar.

Få 5000 kr i bonus + 100 gratisspinn här

Sverige automaten bonus

Men det är inte bara nya medlemmar som får lite extra att spela för. Sverigeautomaten belönar också sina fasta medlemmar med månadsbonus och lojalitetsbonus. En månadsbonus betyder, att du varje månad får 30 % på din första insättning upp till 30 €. BonusLojalitetsbonusen ger dig 50 % bonus på den första insättningen upp till 100 €. För att få denna sverige automaten bonus måste man ha varit medlem hos SverigeAutomaten i mer än 2 månader och satt in minst 5000€.
Man kan dessutom bli VIP-spelare hos Sverige automaten och få både specialbonusar och fantastiska kampanjpriser.Sverigeautomaten fokuserar mycket på service och trovärdighet, och det är lätt att hitta reglerna om bonusvillkor. Även om Sverige automaten är ärliga om dessa, rekommenderas det, att man orienterar sig på hemsidan först. För alla insättningsbonusar gäller, att de förs automatisk över till ditt konto. Så nu riskerar du inte att förlora dessa extra pengar att spela för. Som medlem hos Sverigeautomaten är det alltså bara att börja spela. Fantastiska spelupplevelser och bonusar väntar! Så varför inte prova Sveriges bästa onlinecasino med svensk kundsupport av högsta klass?

Hämta din bonus på 5000 kr här

Sverige automaten logo sv